Zomeractie

Wordt lid van de fanclub

Wordt lid van de Steve Tielens fanclub voor 20€

Info: Etienne van Der kinderen 0478/ 35.93.53 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

2012 nog drukker voor Steve Tielens

Steve_La_Palma2011 was een schitterend jaar voor Steve met heel wat optredens in gans het land . 2012 zal nog drukker worden dat kunnen we nu al vaststellen uit het agenda van Steve die al zeer goed gevuld staat voor het komende jaar . Sterren aan zee - zomertour Steve Tielens en jawel Het witte paard 2012 . Deze zaak waar Steve ondertussen als vaste waarde mee zal optreden, en de mensen het nodige ambiance en polonaise gevoel zal geven . Data van deze tour volgen . Hebt u dus een een topentertainer nodig van formaat kan je Steve boeken. Wij kijken alvast uit naar u komst van één van onze optredens of evenementen . We verassen u ook in 2012 met een volledig nieuw album dit zal voorgesteld worden in Maart - April 2012 meer info volgt .

Steve Tielens gekroond tot Polonaise Koning 2010

Steve beleefde een schitterend jaar. Hij deed enorm veel optredens en stelde prachtig album voor met de toepasselijke titel "een droom". Uit dat album kwamen zijn hitsingles "een droom voor jou en mij" en "liefde kleurt je leven". Als kers op de taart werd hij op zaterdag 13 november 2010 in het sportpaleis te Antwerpen, tijdens het "eerste poloniase festival" door de 2 tenoren van die avond Eddy Wally en Frans Bauer, gekroond tot "Polonaise Koning 2010". Ruim 8000 schlagerliefhebbers waren daar getuige van. Na de kroning mocht de nieuwe koning zelf de polonaise inzetten ;-)

{yoogallery src=[/images/stories/artikels/polonaisekoning/] width=[150] height=[100] title=[POLONAISE KONING 2010] style=[lightbox] thumb=[default]}

Bekijk de rest van de foto's onder de menu "MULTIMEDIA/FOTO".

Steve Tielens in het witte paard te Blankenberge

Op zaterdagavond 12 en zondagnamiddag 13 september liep showtempel “Het witte paard” te Blankenberge tweemaal vol voor het eerste “Ambiance- enschlagerfestival”. Er heerste een zelden geziene sfeer en weer eens werd bewezen dat het Vlaamse publiek niet vies is van schlagermuziek, integendeel. De presentatie lag in handen van Luc Caals die net na de pauze zelf enkele van zijn André Hazes nummers bracht.Steve Tielens had de ondankbare taak om de spits af te bijten en deed dat op een meesterlijke manier.Na hem was het de beurt aan de sympathieke Eline De Munck.Ze is bij het grote publiek vooral bekenddoor haar vertolking van de rol van Nathalie Mutsaertin de VTM-reeks “Louis Louise” maarverbaasde het aanwezige publiek nu als zangeres van enkeleEngelstalige tophits uit vervlogen tijden. Daarna volgde de ene Vlaamse schlagertopper de andere op met name Willy Sommers, Laura Lynn en Jo Vally.

Steve Tielens een stevige bezige (Boomse) bij

Zanger-entertainer en Bomenaar Steve Tielens is bezig met een cd, hij staat weldra op het podium in Het Witte Paard in Blankenberge en is de tweede Rupelschlagerparade aan het voorbereiden.

In maart was Tielens zelf nog organisator van de eerste Rupelschlagerparade en nu mag hij op 12 en 13 september optreden op het Ambiance- en Schlagerfestival in Het Witte Paard in Blankenberge. "Ik ben er wel fier op dat ik in het vermaarde Het Witte Paard mag optreden, naast gerenommeerde namen als Luc Caals, Laura Lynn, Willy Sommers,Jo Vallyen Eline De Munck", glundert de Bomenaar.

Ondertussen is de zanger ook volop nieuwe nummers aan het opnemen. Na 'Als ik jou zie', 'Liefde is niet te koop' en 'Een droom voor jou en mij" is Steve Tielens druk bezig met een lied dat eind oktober uitkomt. "Veel kan en mag ik er nog niet over zeggen. Noteer maar dat het nieuwe nummer een feest- en meezingnummer van jewelste wordt", legt hij enthousiast uit. Midden 2010 moet zijn eeste full cd klaar zijn.

Lees meer